Get In Touch

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u de smaak te pakken?

Veel voorkomende vragen

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 14:00 uur inchecken.
Wij verzoeken u vriendelijk om ons een email te sturen met uw verwachte aankomsttijd. Daarnaast ontvangen wij graag een bericht (telefoon) zodra u in de buurt bent, zodat wij op tijd bij de woning kunnen zijn om u te verwelkomen en de sleutel te overhandigen. U kunt ons hiervoor mobiel bereiken op +31-(0)6-33706048 of +31-(0)6-41588043.
Op de dag van vertrek dient u in Die Perle uiterlijk om 10:00 uur uit te checken. In de overige appartementen is de uitchecktijd 11:00 uur.

Ja. Handdoeken en beddengoed zijn aanwezig in uw appartement of studio. U dient slechts een badlaken mee te nemen voor het strand. Ook keukenhanddoeken en theedoeken zijn aanwezig.

Voor uw baby hebben wij een prima babybed met matras en linnengoed beschikbaar indien gewenst. Dat scheelt u bagage en rompslomp. Wij vragen hiervoor € 5,- per nacht.

Ja, bij ons kunt u direct fietsen reserveren voor 8 euro per fiets per dag. Daarmee heeft u 2 tot 7 euro korting op de huurprijzen in het dorp. Zend alstublieft een email om te reserveren.

Honden en andere huisdieren zijn in onze appartementen en studio helaas niet toegestaan.

Maaltijden zijn niet inbegrepen in de prijs. Alle appartementen en de studio beschikken over een volledig ingerichte keuken inclusief koffieapparaat, waterkoker en oven of magnetron.

Mocht u hier geen gebruik van willen maken dan verwijzen wij graag voor een overheerlijk ontbijt naar de strandpaviljoens, de lokale bakkers in het dorp of natuurlijk verschillende lunchrooms.

Gegevens voor uw betaling:

  • Zandvoort Vacation Rentals
  • IBAN: NL77 INGB 0006 2893 75
  • BIC: INGBNL2A
  • Rekeninghouder: R. Paap

Annulering door de huurder dient schriftelijk via Email te gebeuren. Indien de overeenkomst wordt geannuleerd zijn voor iedere reiziger annuleringskosten verschuldigd:

  • Bij annulering tot 14 dagen voor de dag van aankomst: de kosten van de eerste overnachting;
  • Bij annulering vanaf de 14e dag (inclusief) tot de dag van aankomst: 50% van de volle reissom;
  • Bij annulering op de dag van aankomst of later: de volle reissom.